BUGOLINI VIDULUM – Kaarthouder – Zwart – Metalen behuizing – RFID-bescherming – Portemonnee voor heren en dames

27.95

Niet op voorraad

Omschrijving

Maak kennis met de BUGOLINI® Vidulum-kaarthouder voor mannen en vrouwen. Deze unieke kaarthouder kan maximaal 4 kaarten bevatten met een extra klein voorwerp zoals munten of papiergeld. Aan de buitenkant van de portemonnee vind je een elastische nylon band die kan worden gebruikt om extra pasjes of papiergeld in te doen.

De behuizing is gemaakt van metaal en koolstofvezel RFID-blokkering materiaal om diefstal en fraude te voorkomen, zodat uw kaarten veilig in de portemonnee zitten. Het is belangrijk om uw kaarten veilig te bewaren, omdat iedereen over uw kaarten kan vegen en uw geld kan stelen. Het polycarbonaatmateriaal van de buitenste laag is speciaal geïmporteerd uit Duitsland en is niet alleen zeer duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. De houder is ergonomisch, dus hij ligt zeer comfortabel in de hand en is gemakkelijk op te bergen in uw zak.

De BUGOLINI Vidilum® serie houder heeft een unieke manier van openen. Je kunt de case openen door hem opzij te schuiven. De kaarten komen automatisch tevoorschijn in de volgorde waarin je ze plaatst, dus het is erg handig als je je kaarten snel nodig hebt. Verbeter je stijl vandaag nog met deze unieke kaarthouder.

  • Maximaal 4 kaarten binnen + 1 buiten
  • In staat om kleine voorwerpen zoals munten, sleutels en papiergeld op te bergen
  • RFID anti-fraude beschermhoes (koolstofvezel + metaal)
  • Geïmporteerd extreem duurzaam polycarbonaat materiaal uit Duitsland
  • Unieke schuiffunctie
  • 3 jaargarantie

Specificaties:

Grootte: 10.5x6cm
Materiaal: Walnoothout + metaal + koolstofvezel + PC
Gewicht: 80 gram
Kaarten die hoeveelheid opslaan: 4 binnen + 1 buiten
Mogelijkheid om kleine voorwerpen op te bergen: Ja

Reviews

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om “BUGOLINI VIDULUM – Kaarthouder – Zwart – Metalen behuizing – RFID Bescherming – Portemonnee voor Heren en Dames” te beoordelen