BUGOLINI VIDULUM – Kaarthouder – Zwart – Metalen behuizing – RFID-bescherming – Portemonnee voor heren en dames

24.95

Omschrijving

Maak kennis met de BUGOLINI® VIDULUM kaarthouder voor mannen en vrouwen. Deze unieke kaarthouder biedt plaats aan maximaal 4 kaarten met een extra klein item zoals munten of papiergeld. Aan de buitenkant van de portemonnee vind je een elastische nylon band die gebruikt kan worden om extra pasjes of papiergeld in te stoppen.
De hoes is gemaakt van metalen RFID-blokkeermateriaal om diefstal en fraude te voorkomen, waardoor je pasjes veilig in de portemonnee blijven. Het is belangrijk om uw kaarten veilig te bewaren, aangezien iedereen uw kaarten kan vegen en uw geld kan stelen.

Het polycarbonaat materiaal van de buitenste laag wordt speciaal geïmporteerd uit Duitsland en is niet alleen zeer duurzaam maar ook milieuvriendelijk. De houder is ergonomisch, waardoor hij erg prettig in de hand ligt en makkelijk op te bergen is in je broekzak.
De BUGOLINI VIDULUM® serie houder heeft een unieke manier van openen. Je kunt de case openen door hem opzij te schuiven. De kaarten verschijnen automatisch in de volgorde waarin je ze hebt geplaatst, dus het is erg handig als je je kaarten snel nodig hebt. Verbeter je stijl vandaag nog met deze unieke kaarthouder.

kenmerken:
– Maximaal 4 kaarten binnen + 1 buiten
– In staat om kleine voorwerpen zoals munten, sleutels en papiergeld op te bergen
– RFID anti-fraude beschermhoes (metaal)
– Geïmporteerd extreem duurzaam polycarbonaat materiaal uit Duitsland
– Unieke schuiffunctie

Specificaties:
Grootte: 10.5x6cm
Materiaal: pc + nylon + metaal
Gewicht: 80 gram
Aantal kaarten met opslag: 4 binnen + 1 buiten
Mogelijkheid om kleine items op te slaan: Ja

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.