VERZENDKOSTEN en LEVERTIJDEN

Uw bestelling wordt door een van onze expediteurs afgeleverd op het afleveradres dat u na de bestelling heeft opgegeven. U kunt per bestelling een ander afleveradres opgeven. Dit adres kunt u invullen bij het afronden van het bestelproces.

 

VERZENDING BINNEN EUROPA

Verzending binnen Europa is gratis voor bestellingen boven de € 49, -. Uw bestelling wordt als pakket verzonden met een van onze expediteurs. U ontvangt een e-mail met een trackingcode. Met deze trackingcode kunt u de verzending van uw bestelling volgen op de pagina "Order Tracking".

 

VERZENDING NAAR REST VAN DE WERELD

Verzending naar de rest van de wereld is gratis voor bestellingen boven de € 99, ​​-. Uw bestelling wordt als pakket verzonden met een van onze expediteurs. U ontvangt een e-mail met een trackingcode. Met deze trackingcode kunt u de verzending van uw bestelling volgen op de pagina "Order Tracking".

 

Verzendtijden Schatting:

Europa: 3-5 werkdagen

Verenigde Staten van Amerika: 5-10 werkdagen

Verenigde Arabische Emiraten: 5-10 werkdagen

Afrika: 5-10 werkdagen

Australië: 5 10-Werkdagen

Azië: 5-10 werkdagen

Nieuw-Zeeland: 5-10 werkdagen

 

Disclaimer: De bovenstaande verzenddagen zijn schattingen. We raden je aan om de track en trace te gebruiken en je pakket te volgen op de "order tracking" pagina op onze website. Pakketten worden niet als betaalde goederen bestempeld. De meeste regio's zijn niet verplicht om extra douanekosten te betalen. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele extra kosten die door de douane in uw land kunnen worden gepresenteerd. Neem bij twijfel contact op met het douanekantoor van uw land.

Houd er rekening mee dat uw pakket kan worden vertraagd door de douane in uw land. Neem in dat geval contact op met de douane voor meer informatie.