Privacyverklaring BUGOLINI®

25 mei 2018

Uw privacy is voor Electronicworks BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij deze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webshop www.Bugolini.com doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij over u bewaren, neem dan contact op met Electronicworks BV.

Afhandelen van een bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze goed af te kunnen handelen. Wij kunnen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. We ontvangen ook informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, geboortedatum, NAW-gegevens, geslacht, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze gegevens totdat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Toegang portaal
Via onze portal heb je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf zaken voor de webshop kunt instellen, specificeren en wijzigen. We houden bij wat je hebt gedaan en wanneer, zodat er een bewijs van is.

Hiervoor gebruiken wij uw naam en adres, ip-adres, e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. We bewaren deze informatie tot het einde van de dienst aan u.

In-app aankopen doen
U kunt dingen kopen in onze webshop www.bugolini.com waar wij uw persoonsgegevens gebruiken om de aankoop te verwerken en te registreren.

Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze gegevens totdat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier  als  Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of verzoeken doen.

Hiervoor gebruiken wij uw geboortedatum, factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, NAW-gegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. We bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hier leest u nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten. U kunt dit abonnement op elk moment opzeggen. Elke nieuwsbrief bevat een afmeldlink. U kunt dit ook melden via uw account. U kunt dit ook melden via de portal.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst met abonnees. Deze informatie wordt bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Jouw account
Voor bepaalde onderdelen van onze webshop moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf verstrekken en een gebruikersnaam kiezen. Hiermee maken we een account aan, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een wachtwoord naar keuze.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, geboortedatum, factuuradres, betaalgegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. We bewaren deze informatie totdat u het account annuleert.

Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u indien nodig gemakkelijker kunnen benaderen op de webshop. U kunt informatie via uw account wijzigen wanneer u maar wilt.

Advertising
We willen u advertenties sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen we:

  •              via sociale media

U kunt op elk moment bezwaar maken tegen deze advertentie. U kunt ons blokkeren of gebruik maken van de afmeldmogelijkheid. U kunt dit ook melden via uw account. U kunt dit ook melden via de portal.

Locatiegegevens
Soms is het voor onze webshop www.bugolini.com nodig om te achterhalen waar u zich bevindt. We zullen dan apart vragen of we dit mogen weten en alleen als u toestemming geeft, ontvangen we deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken we de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. We hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) ermee doen. Lees dus altijd hun privacyverklaringen.

Openbaarmaking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van voornoemde partners geven wij in geen geval uw persoonsgegevens door aan andere bedrijven of instellingen, behalve als we hier wettelijk toe verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dit eist bij een vermoeden van een misdrijf) .

In onze webshop zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens bij ons goed zijn beveiligd. We passen de beveiliging altijd aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel verandert, moeten wij uiteraard ook het privacy statement aanpassen. Let dus altijd op bovenstaande datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. We zullen ons best doen om wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Bekijk, wijzig en verwijder uw gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Je hebt de volgende rechten:

  •              uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we ermee doen
  •              toegang tot de precieze persoonlijke gegevens die we hebben
  •              fouten laten corrigeren
  •              het verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  •              toestemming intrekken
  •              bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Zorg ervoor dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Het indienen van
klacht Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit. Dit heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact details
Electronicworks BV
Homerusplein 1
1363 SZ Almere
info@bugolini.com
036-303 13 74 /
BTW-nummer: NL857248960B01 / BE0723789650 /
KvK-nummer: 67973523