RETOUREN EN TERUGBETALINGEN

Hier vind je alle informatie over garantie en retourneren. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen. De telefoonnummers staan ​​onderaan op de homepage.

2 JAAR INTERNATIONALE GARANTIE

Bij BUGOLINI® heeft u recht op garantie op de door u bestelde producten. De looptijd van deze garantie is 24 maanden na aankoopdatum. BUGOLINI® garandeert dat alle aangeboden producten voldoen aan de door ons opgegeven specificaties en aan de redelijke eisen van betrouwbaarheid en / of bruikbaarheid.

DE GARANTIE AANVRAGEN

Om aanspraak te maken op de garantie, dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice zal u voorzien van alle nodige informatie en instructies. U kunt in geen geval een product retourneren zonder toestemming van onze klantenservice.

HERROEPINGSRECHT

U heeft een bedenktijd van 30 dagen om het product zonder opgave van redenen te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt 30 dagen vanaf het moment van de retourmelding om het product te retourneren. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Houd er rekening mee dat. Indien het product zonder verpakking en met gebruikssporen wordt geretourneerd, zijn wij gerechtigd 25% van de oorspronkelijke aankoopprijs in rekening te brengen.
De retourkosten zijn voor uw rekening voor het retourneren van de bestelling.
Wij crediteren het bedrag binnen 5 dagen.
U kunt ook gebruik maken van het modelformulier klik hier

GEVOLGEN VAN INTREKKING

Als je de overeenkomst opzegt, ontvang je alle betalingen die je tot dan toe hebt gedaan, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van je keuze voor een andere bezorgmethode dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering) onverwijld. en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat we op de hoogte zijn gebracht van uw beslissing om u uit het contract te herroepen. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft uitgevoerd, tenzij u expliciet anders bent overeengekomen; in elk geval worden voor een dergelijke vergoeding geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden,

U moet de goederen onverwijld aan ons retourneren of overhandigen, maar in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u ons op de hoogte heeft gebracht van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. De deadline is gehaald als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen als gevolg van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederen vast te stellen.

DEFECT BIJ AANKOMST (DOA)

Indien blijkt dat een van de door u bestelde producten defect is bij aankomst, zal BUGOLINI® deze producten kosteloos vervangen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice en zorg ervoor dat je een duidelijke omschrijving van het defect bij de hand hebt. Retourneer in geen geval een product zonder toestemming van onze klantenservice.

PRODUCT(EN) RETOURNEREN

Mocht je om wat voor reden dan ook een product (of producten) willen retourneren, dan vragen wij je eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice geeft je dan alle nodige instructies om het product te retourneren.

U kunt contact met ons opnemen via info@bugolini.com of via +310363031374 met uw ordernummer en naam.