Aanbieding!

BUGOLINI® VITA – Solide geur voor mannen – Uniek parfum voor hem

9.95

  • Geweldige geur tot 3 uur
  • 12G-hoes gaat tot 3 maanden mee bij dagelijks gebruik.
  • Inclusief metalen draagtas.
  • Gemakkelijk mee te nemen en opnieuw aan te brengen
  • Veilig in gebruik. Diervrij getest
  • Premium cadeaupakket inbegrepen

152 op voorraad

Categorie: SKU: 8720118740101 Tags:

Omschrijving

Ontdek de magie van BUGOLINI SOLIDE PARFUM – de perfecte metgezel voor een langdurige, betoverende geurervaring!

Met onze SOLID PARFUM, hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete geur vervaagt. Geniet van de heerlijke geur die tot wel 3 uur aanhoudt! Of je nu een drukke dag op het werk hebt, een romantisch avondje uit plant of gewoon op elk moment wilt schitteren, BUGOLINI SOLIDE PARFUM heeft het voor je.

Een doosje van 12 gram van ons SOLID PARFUM gaat zelfs tot 3 maanden mee bij dagelijks gebruik. Dat betekent dat je lang kunt genieten van de verleidelijke geur zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je parfum snel op is.

Praktisch en stijlvol: Ons SOLID PARFUM wordt geleverd in een elegante metalen doos, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De stevige verpakking beschermt je parfum tegen beschadigingen, zodat je altijd kunt genieten van een perfecte geurtoepassing.

Dankzij het handzame formaat, kunt u ons SOLID PARFUM overal mee naartoe nemen en opnieuw aanbrengen wanneer u maar wilt. Of het nu in je handtas, je zak of zelfs je make-uptasje is, je kunt altijd vertrouwen op de betoverende geur van BUGOLINI.

We begrijpen ook het belang van het gebruik van verantwoorde producten, daarom is ons SOLID PARFUM veilig in gebruik en getest op dieren. De zorgvuldig samengestelde ingrediënten, waaronder bijenwas, Simmondsia Chinensis (Jojoba) olie en Macadamia Ternifolia olie, zorgen voor een heerlijke geurbeleving zonder schadelijke stoffen.

Laat u betoveren door de unieke geur van BUGOLINI SOLIDE PARFUM en geniet van een langdurige, verfijnde geur die je persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Voel je zelfverzekerd en straal met BUGOLINI SOLID PARFUM!

Ingrediënten: bijenwas, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Olie, Macadamia Ternifolia olie, Petrolatum, Minerale Olie, Ethylhexyl Isopalmitatie, Polybuteen, Tridecyl Trimellitate, Ozokeriet, Polyethyleen, Bislyleen, Bislanyleen, Bisylyline, Bislistalare,-Illinellate,-Illinellate,-Illine,-Illine ,-Illine,-Illinian,-Illinian,-Illinian,-Illinian,-Illinian,-Illinian,-Illinian 47005。/

Opmerking voor gebruik: controleer of u allergisch bent voor een van de ingrediënten. als u dat doet, stop dan met het gebruik van het product en was het af met water. als u het product een beetje voelt, kan dit te wijten zijn aan het natuurlijke ingrediënt in het product. het is volkomen veilig. je kunt de geur minder aanbrengen of op een ander gebied aanbrengen. al onze producten zijn getest, dierproefvrij en veilig in gebruik.

Bewaarcondities: bewaar op een koele en droge plaats, vermijd direct zonlicht

 

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.