BUGOLINI Negotium – Extreem compacte leren portemonnee – Geldclip – ID-houder – Kaarthouder – Zwart

19.95

Categorieën: , SKU: 8720118275610 Tags:

Omschrijving

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met onze exclusieve leren portemonnee! Deze portemonnee is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en uw dagelijkse leven moeiteloos georganiseerd te houden. Laat me je voorstellen aan de functies die deze portemonnee echt onderscheiden:

Opslag van smartcards

Dankzij het slimme ontwerp kun je maar liefst 6 tot 8 pasjes veilig opbergen. Geen gedoe meer met een overvolle portemonnee, want hij biedt alle ruimte die je nodig hebt.

Gemakkelijke toegang tot kaarten

De speciale openingen zorgen ervoor dat je pasjes er soepel en snel uitkomen. Geen frustrerende momenten meer bij de kassa of deur.

Handige ID-kaart ruimte

Uw ID-kaart verdient een speciaal plekje en onze portemonnee biedt die. Met een apart vak voor je ID-kaart heb je deze altijd binnen handbereik.

Elegante metalen papercliphouder

Een moderne draai aan het traditionele ontwerp. De ingebouwde metalen papercliphouder voegt niet alleen elegantie toe, maar biedt ook een handige manier om uw bankbiljetten netjes op hun plaats te houden.

Geavanceerde RFID-bescherming

Uw veiligheid is onze prioriteit. Onze portemonnee is voorzien van RFID-bescherming, die je pasjes beschermt tegen digitale diefstal en skimming.

Compartiment van portemonnee

De portemonnee heeft 6 vakken waarvan er twee ruimer van binnen zijn. Dit zorgt ervoor dat er twee kaarten in kunnen. Dit betekent dat er in totaal 8 pasjes in de portemonnee passen.

Ongelofelijk compact

Het slanke en compacte design van de portemonnee zorgt ervoor dat deze gemakkelijk in je broekzak, handtas of jaszak past. Geen dikke portemonnees meer!

Als je op zoek bent naar een portemonnee die niet alleen elegantie en duurzaamheid uitstraalt, maar ook van alle moderne gemakken is voorzien, dan is onze leren portemonnee de ideale keuze voor jou. Mis deze kans niet om uw leven meer georganiseerd en veiliger te maken. Bestel nu en geniet van het gemak dat deze portemonnee jou biedt!

Specificaties:

  • Model: Negotium-serie
  • Grootte: 8 × 11.6
  • De kleur zwart
  • Materiaal: rundleer

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.