Aanbieding!

BUGOLINI® INVICTUS – Mechanisch automatisch horloge voor heren – donker goud

79.00

Omschrijving

Introductie van het Masterpiece Mechanical Automatic Watch - Combineer tijdloze elegantie met geavanceerde technologie!

Ontdek de belichaming van uurwerkvakmanschap met onze 20 Jewel 146 Automatic Movement uurwerk. Dit buitengewone horloge heeft 146 zorgvuldig geassembleerde automatisch bewegende delen, die zorgen voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en precisie bij het bijhouden van de tijd.

Ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, dit voortreffelijke horloge is gebouwd met een opmerkelijke waterdichtheid van 3 ATM, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten.

De ware essentie van kunstenaarschap ligt in de beweging zelf, met een artistiek vervaardigd interieur dat het oog boeit. Bewonder de ingewikkelde dans van tandwielen en veren, een bewijs van de kunstzinnigheid van onze bekwame horlogemakers.

Ervaar helderheid en duurzaamheid als nooit tevoren met het kras- en slagvaste mineraal gecoate glas. U hoeft zich geen zorgen te maken over slijtage; dit horloge is gemaakt om je te vergezellen op al je avonturen.

Gemaakt voor comfort en stijl, de premium rubberen band zorgt voor een stevige pasvorm om je pols en straalt een gevoel van verfijning uit. Het gebruikte materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook flexibel en garandeert de hele dag comfort.

Verlies nooit de tijd uit het oog met het 24-uurs automatische uurwerk, voor constante precisie en betrouwbaarheid. Of je nu de wereld rondreist of gewoon je dagelijkse schema beheert, met dit horloge zit je goed.

De magie houdt daar niet op. Omarm de vindingrijkheid van auto-motiontechnologie die dit mechanische wonder aandrijft met een simpele beweging van je pols. Terwijl je beweegt, komt het horloge tot leven en laat het de naadloze mix zien van traditioneel horlogemaken met moderne innovatie.

Trakteer uzelf of verras een geliefde met dit uitzonderlijke mechanische automatische horloge - een harmonieuze samensmelting van elegantie, functionaliteit en kunstzinnigheid. Til je stijl naar een hoger niveau met een uurwerk dat trends overstijgt en de tand des tijds doorstaat.

Bestel nu en ervaar de ongeëvenaarde allure van ons mechanische automatische horloge - waar klassiek vakmanschap moderne uitmuntendheid ontmoet.

Specificaties:

  • Kast: geborstelde legering
  • Kast maat: 45 mm
  • Glas: minerale hardheid
  • Uurwerk: Aangepast skelet automatisch uurwerk
  • Band: siliconen band
  • Achterkant kast: roestvrij staal
  • Waterbestendig: 3ATM
  • Kleuren: donker goud + zilver

Wat ontvang ik bij elk pakket?

  • BUGOLINI® INVICTUS automatisch horloge
  • PU lederen DOOS
  • Fluwelen poetsdoek

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.