BUGOLINI® Felis - draagbare telefoonhouder voor heren - echt leer - smartphone tot 6.1 inch - zwart

19.95

Categorieën: , SKU: 8720118911785 Label:

Omschrijving

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met de Bugolini lederen telefoonhouder! Deze slanke, sterke en compacte houder is speciaal ontworpen om je telefoon veilig en elegant te ondersteunen. Met zijn tijdloze zwarte kleur past hij perfect bij elke outfit en elke gelegenheid.

Gemaakt van hoogwaardig 100% echt rundleer, deze telefoonhouder straalt luxe en duurzaamheid uit. Het soepele leer voelt niet alleen heerlijk aan, maar biedt je telefoon ook optimale bescherming tegen krassen en stoten. Of je nu onderweg bent, op kantoor werkt of gewoon aan het relaxen bent, de Bugolini lederen telefoonhouder is de ideale metgezel voor je kostbare toestel.

De houder is speciaal ontworpen om perfect te passen op telefoons tot 6.1 inch groot. Met een riembreedte van 4 cm biedt hij een stevige grip op je riem, tailleband of tas, zodat je je telefoon altijd binnen handbereik hebt en toch je handen vrij hebt.

Als je op zoek bent naar een telefoonhouder die niet alleen praktisch is, maar ook een statement maakt, is de lederen telefoonhouder van Bugolini de ideale keuze. Bestel hem nu en ervaar de perfecte combinatie van luxe en gemak voor je telefoon!

Specificaties:

  • Merknaam: Bugolini
  • Eigenschappen: Slank, sterk en compact
  • Kleur zwart
  • Telefoonformaat: tot 6.1 inch
  • Materiaal: 100% echt rundleer
  • Riembreedte: 4cm

Specificaties

Gewicht 0.1 g
Afmetingen 1 x 1 × × 1 cm

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.