BUGOLINI ANTIQUS - Vintage lederen horlogehouder - Opbergetui voor horloges - Echt leer

17.95

Categorieën: , SKU: 8720118752777 Tags:

Omschrijving

Welkom bij BUGOLINI ANTIQUS! Ontdek onze prachtige Vintage Leren Horlogehouder, speciaal ontworpen voor de stijlvolle reiziger en horlogeliefhebber in jou!

Dompel jezelf onder in de luxe van echt rundleer, handgemaakt met ambachtelijke precisie om uw horloge in pure elegantie te omarmen. Onze horlogehouder is niet alleen een reisgenoot, maar ook een tijdloos accessoire dat je met trots kunt laten zien.

Met ruimte voor een van je favoriete horloges, u kunt uw kostbare uurwerk met een gerust hart meenemen in de wetenschap dat het goed beschermd is. De zachte Superfiber voering in de houder voorkomt krassen en beschermt je horloge tegen slijtage, waardoor het er altijd als nieuw uitziet.

Of u nu een klassiek horloge bezit, een moderne smartwatch of een sportief uurwerk, deze horlogehouder is geschikt voor alle soorten horloges. Door het veelzijdige ontwerp kun je verschillende stijlen opbergen zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.

Breng uw passie voor horloges tot leven en bewaar ze in stijl met de BUGOLINI ANTIQUS vintage lederen horlogehouder. Perfect voor eigen gebruik of als attent cadeau voor die speciale persoon in je leven die van horloges en reizen houdt.

Kies voor vakmanschap, kies klasse. Kies de BUGOLINI ANTIQUS vintage leren horlogehouder. Bestel de jouwe vandaag nog en neem je horloges mee op een reis van stijl en verfijning!

  • Gemaakt voor op reis
  • Echt koeienleer
  • Ruimte voor 1 horloge
  • Zachte Superfiber voering om krassen te voorkomen
  • Te gebruiken voor alle soorten horloges
  • Bewaar in stijl met de BUGOLINI ANTIQUS

 

 

Specificaties

Gewicht 1 g
Afmetingen 0.1 x 0.1 × × 0.1 cm

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.