BUGOLINI Alexius – Alcantara Case Cover Geschikt voor Apple Airpods 3 – 9002 Alcantara Italy – Zwart

29.95

Categorieën: , SKU: 8720118940167

Omschrijving

Ontdek het perfecte accessoire voor je geliefde AirPods Pro - de AirPods 3-hoes van Alcantara, 100% gemaakt in Italië!

Geef je AirPods 3 een upgrade met deze prachtige hoes die niet alleen beschermt, maar ook een vleugje schoonheid toevoegt aan alle soorten oppervlakken. Het materiaal Alcantara staat bekend om zijn luxe uitstraling en uitzonderlijke kwaliteit.

Met de antislipfunctie, je kunt je AirPods met een gerust hart dragen, zelfs tijdens de meest actieve dagen. Het ademende ontwerp zorgt ervoor dat je AirPods altijd fris en klaar voor gebruik zijn.

Niet alleen is de Alcantara-behuizing licht van gewicht, maar biedt ook de perfecte balans tussen warmte in de winter en koelte in de zomer. Het materiaal past zich aan de omstandigheden aan, zodat je AirPods altijd comfortabel aanvoelen, ongeacht het seizoen.

Het onderhoud van deze koffer is een fluitje van een cent. Het kan gemakkelijk worden gewassen en gestreken, zodat het er altijd als nieuw uitziet. Daarnaast is het materiaal licht- en hittebestendig, waardoor het ideaal is voor buitengebruik.

Met een Alcantara AirPods case ben je verzekerd van veel grip en comfort. Geniet elke keer dat u uw AirPods gebruikt van het gevoel van luxe.

Wacht niet langer en geef je AirPods de bescherming en stijl die ze verdienen met onze premium Alcantara case. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van Italiaans vakmanschap en functionaliteit!

1. 100% gemaakt in Italië
2. De ideale hoes om schoonheid toe te voegen aan alle soorten oppervlakken
3. Antislip
4. ademend
5. Licht
6. Warm in de winter en koel in de zomer
7. Weinig onderhoud, kan worden gewassen en gestreken
8. Licht- en hittebestendig, ook ideaal voor buitengebruik
9. Een materiaal dat veel grip en comfort biedt

Download de servicehandleiding van de officiële website van Alcantara.